Espanyol
Esports 20/08/2013

Kiko Casilla: "No sé on arribaré, però mai puc deixar de millorar"

El porter de l'Espanyol creu que el punt aconseguit a Balaídos és bo després de "com va anar tot"

Efe
1 min

BarcelonaEl porter de l'Espanyol, Kiko Casilla, ha assegurat després de l'entrenament de l'equip a Cornellà-El Prat desconèixer el seu verdader potencial, encara que ha afirmat que seguirà treballant per ser millor cada dia.

Respecte la seva gran actuació en el partit d'aquest dilluns contra el Celta a Balaídos ha comentat que no sap on arribarà, però no pot deixar de millorar mai. "Ser a l'elit no és fàcil i si no evoluciones hi ha molta gent que et pot treure el lloc", ha afegit.

El porter ha encaixat les felicitacions per la seva parada, en el minut 79 i amb el 2-2, amb modèstia: "Escolto els elogis i ja està. Jo intento ajudar l'equip sempre en tot el que pugui. La meva feina és parar".

Preguntat sobre el seu futur, Casilla ha mostrat la seva voluntat per continuar en l'Espanyol. "Em queda aquest any i un altre de contracte. Estic molt content aquí i espero estar en aquest club molts anys", ha declarat.

El futbolista també ha valorat la possibilitat de ser convocat per la selecció espanyola. "De somnis també es viu", ha comentat el jugador en to divertit. "Tant de bo algun dia passés això, encara que hi ha molts porters perquè em cridin a mi", ha afegit.

Casilla, a més, ha subratllat l'actitud de l'equip després del 2-0 inicial a Balaídos: "Després de com va anar tot, el punt té bon gust. Tal com estava el partit al principi de la segona part era difícil. Crec que el grup va saber seguir centrat en el partit i no va caure", ha assenyalat.

stats