Esports 06/08/2015

Katie Ledecky guanya un nou or i regna als Mundials

G.r.
Ledecky celebrant el seu triomf a la final dels 200 metres lliure.

BarcelonaLa nord-americana Katie Ledecky va guanyar l’or en els 200 metres lliure, el seu tercer or en el campionat del món de natació de Kazan, després de superar la italiana Federica Pellegrini, segona, i la seva compatriota Missy Franklin, bronze. La nedadora, de 18 anys, que ja va guanyar l’or en els 400 i en els 1.500 metres, va nedar amb molta paciència i va resistir el ritme inicial de l’holandesa Femke Heemskerk. En els últims 50 metres, Pellegrini i Franklin van marcar diferències. Ledecky va aconseguir un temps de 1:55.16, per 1:55.32 de la italiana i 1:55.49 de la seva companya de selecció. Ledecky tanca els Mundials convertida en la nova estrella de la natació. El veterà hongarès László Cech va guanyar la medalla dels 200 braça, 10 anys després del seu primer or en un Mundial, i el xinès Sun Yang va guanyar als 800 metres lliure el seu tercer or.

Derrota del waterpolo femení

La selecció espanyola femenina de waterpolo, per la seva banda, va tornar a caure, aquest cop per errors propis, i va perdre davant la Xina (9-10) en el partit per a la cinquena posició. Ara les noies de Miki Oca opten com a molt al setè lloc de la classificació del Mundial de Kazan.