MUNDIAL DE CLUBS
Esports 09/12/2011

El Kashiwa japonès, l'últim equip classificat per a quarts

Nuria García
2 min
El Kashiwa va aconseguir ahir superar l'Auckland City i s'enfrontarà als quarts de final al Monterrey.

BARCELONA.El Mundial de Clubs de la FIFA que es disputa al Japó i en què el Barça debuta dijous vinent va obrir foc ahir amb el partit de repesca per poder accedir als quarts de final entre el Kashiwa Reysol i l'Auckland City. El conjunt japonès va superar l'equip neozelandès per 2-0 gràcies a dos gols en tan sols tres minuts de Tanaka i Kudo i, per tant, jugaran els quarts de final diumenge contra el Monterrey (11.30 hores). El guanyador d'aquest enfrontament serà el rival en les semifinals del Santos brasiler, que arriba al Mundial de Clubs després de guanyar la Copa Libertadores. Abans d'aquest partit, a les 8 hores, s'haurà disputat l'altre partit de quarts de final, el que jugaran l'Esperance de Tunísia i l'Al-Sadd del Qatar, i serà llavors quan el Barça sabrà a qui s'enfrontarà en el matx del seu debut (dijous 15, a les 11.30 hores). Els de Guardiola intentaran tancar el 2011 de la millor manera possible, aixecant el cinquè títol de l'any després d'haver guanyat ja la Lliga de Campions, la Lliga i les Supercopes d'Espanya i d'Europa.

De fet, el Barça, que demà juga al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid, marxarà el mateix dissabte després del partit directament des de la ciutat madrilenya fins al Japó, amb un vol cap a Tòquio, per després desplaçar-se fins a Yokohama en autocar. Allà, la plantilla que entrena Pep Guardiola s'exercitarà dilluns i dimarts a la ciutat esportiva del Yokohama Marinos, i el dia previ al debut al Mundial de Clubs, el dimecres 14, els blaugranes s'entrenaran a l'escenari del partit, l'Estadi Internacional de Yokohama.

La intenció del tècnic del Barça desplaçant l'equip fins a Yokohama tot just després del clàssic al Bernabéu és arribar tan aviat com puguin al Japó, per evitar que el jet lag els afecti en els partits.

stats