FUTBOL
Esports 10/08/2013

Una bona versió del Madrid goleja amb facilitat un Inter de Milà horrible (3-0)

Cristiano, Kaká i Álvarez en pròpia porta han fet els gols dels homes d'Ancelotti

Efe

MadridEl Reial Madrid ha derrotat un fluix Inter de Milà al ritme del brasiler Casemiro, amb gols de Kaká, Cristiano Ronaldo i Ricky Álvarez en pròpia porta (0-3), en el tancament de la gira nord-americana. L'equip de Carlo Ancelotti ha guanyat tots els partits als Estats Units.

Ancelotti ha repartit minuts en un equip que ha modificant el seu estil de joc. Sense Isco i Mesut Özil, han destacat Casemiro i Modric. Davant, un Inter horrible, que tanca una pretemporada nefasta i mai ha fet por al Madrid, que ha marcat primer gràcies a Kaká. Amb Modric actiu i el jove Morata lluitant, el Madrid ha acabat la feina a la segona part, amb Cristiano marcant després d'una assistència de Casemiro.ns.

Fitxa tècnica:

0 - Inter de Milà: Handanovic; Jonathan (Belfodil, m.75), Campagnaro, Ranocchia (Andreolli, m.82), Pereira, Juan Jesús; Cambiasso (Laxalt, m.82), Kuzmanovic (Ricky Álvarez, m.59 ), Olsen Mbaye, m.89), Guarín (Nagatomo, m.75), i Palacio.

3 Reial Madrid - Diego López; Carvajal, Nacho (Casado, m.80), Ramos (Mateos, m.69), Arbeloa (Pepe, m.46); Casemiro, Modric (Khedira, m.46); Di María, Cristiano Ronaldo (Jessè, m.46), Kaká, i Morata.

Gols: 0-1, m.11: Kaká. 0-2, m.38: Cristiano Ronaldo. 0-3, m.67: Ricky Álvarez en pròpia porta.