Espanyol
Esports 14/08/2013

Fuentes: "L'equip arriba amb un bon nivell per afrontar el partit davant el Celta"

El lateral creu que el joc del Celta els pot afavorir perquè l'equip "sap sortir molt bé al contraatac"

Ara
1 min

BarcelonaJuan Rafael Fuentes ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa que l'equip "ha fet una bona pretemporada, i arriba amb un bon nivell per afrontar la primera jornada de Lliga". L'exjugador del Còrdova s'ha mostrat convençut que l'Espanyol "té ocasions en els partits. És cert que no hem materialitzat les que hem tingut, però les ocasions arribaran, i es traduiran en gols".

Pel que fa al primer partit de Lliga davant el Celta, el lateral ha explicat que "coneixent Luis Enrique segur que vol tenir la pilota". El jugador creu que aquest tipus de joc els pot afavorir. "Amb la recuperació de pilota sabem iniciar molt bé el contraatac i coneixem els moviments que hem de fer un cop robem la pilota", ha afirmat.

Per a Fuentes un dels objectius en aquests moments és començar bé la temporada. "Tots els equips volen arrencar bé la Lliga perquè et dóna un sospir. Un bon començament ens faria tirar cap a dalt".

Finalment, el jugador blanc-i-blau ha deixat clar que no se sent titular indiscutible i no es veu ni "per davant ni per darrere de ningú" en la lluita per la titularitat. "Em trobo bé físicament i he tractat d'assimilar els aspectes que el 'mister' ens ha inculcat. No m'han comentat qui ha de pujar o baixar, però un defensor sempre ha de tenir solidesa defensiva i a partir d'aquí atacar", ha conclòs.

stats