Esports 24/02/2013

José Mourinho reserva set jugadors per al partit del Camp Nou

àlex Gozalbo
1 min
José Mourinho dóna instruccions a Cristiano Ronaldo abans d'entrar al camp.

BarcelonaJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, va reservar set jugadors per al partit de dimarts al Camp Nou. El tècnic portuguès, que vol tenir les peces claus en perfecte estat per enfrontar-se al Barça, va deixar fora de la convocatòria Sergio Ramos, Xabi Alonso i Raphaël Varane. A més, va començar l'enfrontament de Riazor amb Fabio Coentrão, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil i Sami Khedira a la banqueta, tot i que a la segona meitat es va veure obligat a recórrer als tres últims. La seva aportació va ser clau per capgirar el marcador.

Ángel di María va ser expulsat per doble amonestació i es perdrà el partit de Lliga contra el Barça. El migcampista argentí, en canvi, sí que podrà jugar dimarts la tornada de les semifinals de la Copa del Rei. "Di María va fer molt poc per ser expulsat", es va queixar Aitor Karanka, que va tornar a ocupar el lloc de José Mourinho a la roda de premsa.

"La sorpresa és que hauríem pogut arribar al descans amb més diferència de gols, però a la segona meitat l'actitud de l'equip ha sigut diferent i hem pogut remuntar", va explicar el segon entrenador del Reial Madrid.

Segons Karanka, "Kaká ha jugat francament bé contra el Deportivo, un rival que s'hi jugava molt i que ja sabíem que ens posaria les coses difícils".

stats