LLIGA DE CAMPIONS
Esports 27/03/2012

José Mourinho: "No sóc el responsable de la llei del silenci"

Luana Valls
2 min
Mourinho durant la roda de premsa d'ahir a Nicòsia, quan es va negar a respondre diferents preguntes sobre la política de comunicació del seu equip.

Des dels fets ocorreguts al Madrigal aquest dimecres, durant el partit contra el Vila-real, cap membre del Reial Madrid havia comparegut davant els mitjans de comunicació. Ahir José Mourinho va trencar el silenci obligat per la normativa de la UEFA, que obliga als clubs a fer parlar el seu tècnic i un jugador en la prèvia dels partits de la Lliga de Campions.

El tècnic portuguès es va mostrar esquerp i va assegurar que ell no tenia res a veure amb l'anomenada llei del silenci . "No és veritat que existeixi. No he de justificar-me, però no sóc jo el responsable que no es parli". Després de deixar clar aquest punt Mourinho es va negar a contestar altres preguntes relacionades amb aquest tema. Sobre el suposat interès del Chelsea per contractar Cristiano i Higuaín, tampoc va voler fer declaracions.

Superiors, però amb respecte

Sobre l'eliminatòria, el tècnic de Setúbal va admetre: "Som els favorits i no podem negar-ho. No podem comparar la història dels dos clubs ni el pressupost, però el futbol és el futbol i nosaltres els tenim molt de respecte". Ara bé, Mou també va afirmar que l'Apoel era un rival a tenir en compte. "La màxima qualitat de l'Apoel és que és un equip equilibrat i per a mi això té molta importància".

Amb desgana i malhumorat, Mourinho també va parlar sobre l'àrbitre d'aquest dimarts vinent: "No és un problema per a mi. Tan sols espero que després del partit es parli dels jugadors i no de l'àrbitre". Per acabar també va parlar sobre Fábio Coentrao, que ja va tenir uns minuts durant l'últim partit. "Està bé, recuperat de la seva lesió. Li vam donar 20 minuts perquè agafés ritme. El seu ànim és bo".

Per a aquest partit, Mourinho recupera Özil i Pepe, absents durant l'últim partit de Lliga.

stats