Esports 21/02/2013

Jordi Roura: "El resultat ha estat excessiu"

àlex Gozalbo
1 min

Barcelona.Jordi Roura, segon entrenador del Barça, va analitzar la derrota a Milà. "Hem tingut certes dificultats, però tal com ha anat el partit el resultat ha estat excessiu. Ells s'han trobat amb dues oportunitats i, en un rebot de falta i en una acció de contraatac, han fet els dos gols que ens compliquen les coses -va explicar-. Confiem en el partit de tornada al Camp Nou, on tindrem el suport de la nostra gent. El resultat és dolent, però creiem en les nostres opcions i, si algun equip pot fer-ho, és aquest. Si estem afortunats, podem remuntar", va afegir.

El tècnic va criticar l'estat de la gespa a San Siro: "El camp no estava bé i ha estat difícil jugar aquí. Després del primer gol ens ha faltat paciència i profunditat. El Milan ha defensat amb molt d'ordre i amb molta actitud".

Gerard Piqué, defensa de l'equip blaugrana, també es va abonar a la teoria de la remuntada. "Som el Barça i hem de remuntar. Confiem en la màgia del Camp Nou -va dir-. No hem jugat malament a la primera part però quan han marcat el gol ens hem descentrat. Hem de millorar per intentar guanyar a casa -va assegurar-. No hi ha cap excusa: ni àrbitre, ni camp, ni res", va opinar.

stats