Esports 03/03/2013

Jordi Roura: "Cal estar contents per l'actitud de l'equip"

àlex Gozalbo
1 min
Jordi Roura, segon entrenador del Barça, a la banqueta del Bernabéu.

Barcelona.El Barça tan sols ha guanyat cinc dels últims dotze partits disputats, però Jordi Roura va intentar no transmetre desànim a la roda de premsa posterior a la derrota al Santiago Bernabéu. "El partit tenia importància pels punts i per la part anímica. Cal estar contents per l'actitud d'un equip que ha donat la cara en un camp tan complicat", va dir el segon entrenador, que va recordar la dificultat de competir contra el Reial Madrid. "No era fàcil jugar en un estadi així després d'aquesta setmana. Sempre s'ha donat la cara, l'equip s'ha guanyat el dret de perdre un partit després d'una gran temporada".

El tècnic, que va intentar evitar les polèmiques per la celebració de Jordi Alba i l'expulsió de Víctor Valdés, té clar que el Barça pot remuntar l'eliminatòria contra el Milan. "La Lliga és diferent de la Lliga de Campions". Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, va voler sumar esforços per al futur: "Entre tots hem de posar el nostre gra de sorra per superar aquesta situació".

José Mourinho va tornar a evitar passar per la sala de premsa i va enviar Aitor Karanka a parlar amb els periodistes. "Últimament afrontem els partits contra el Barça confiats i tranquils. Alguns deien que aquesta setmana podia ser un desastre i ara, en canvi, estem contents", va dir el segon entrenador.

stats