OK LLiga
Esports 11/06/2013

Jordi Bargalló i Carla Giudici són escollits com a MVP de l'OK Lliga masculina i femenina

El podi el completen Jepi Selva i Marc Torra, i Berta Tarrida, Natasha Lee i Luciana Agudo respectivament en unes votacions realitzades entre els capitans i entrenadors de l'OK Lliga

Jordi Graell
1 min

BarcelonaJordi Bargalló s'ha proclamat vencedor de l'MVP de l'OK Lliga gràcies als vots dels capitans i els entrenadors de la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Bargalló, que ha obtingut 61 vots i que en les dues darreres edicions ja havia quedat en segona posició, ha estat una de les peces fonamentals que han portat el Coinasa Liceo a liderar l'OK Lliga durant gairebé tota la temporada i que a manca d'una jornada pel final depèn de si mateix per aconseguir el títol vint anys després de l'última ocasió.

En segona posició i amb 32 vots ha quedat el davanter del Moritz Vendrell Jepi Selva, que veu premiada d'aquesta manera la seva gran temporada amb el conjunt baixpenedesenc i en què ha aconseguit el doblet de Copa del Rei i Copa de la CERS. Finalment el podi el completa amb 17 vots el davanter del Barça Marc Torra, que va ser escollit com a millor jugador la temporada passada.

Pel que fa a l'OK Lliga femenina el guardó se l'ha emportat la jugadora del Voltregà Carla Giudici amb 26 vots, que amb aquest premi, juntament amb el doblet de Lliga i Copa d'Europa aconseguit amb el conjunt osonenc, pot posar fi a la seva carrera de la millor manera possible. En segona posició i amb 22 vots ha quedat la jugadora del Reus Deportiu Berta Tarrida(que precisament substituirà Giudici la propera temporada al Voltregà) mentre que la tercera posició amb 19 vots la comparteixen la jugadora del Voltregà Natasha Lee i la del Biesca Gijón Luchi Agudo, que s'havia adjudicat el trofeu les tres últimes edicions.

stats