Esports 25/03/2013

Jordi Alba serà baixa entre 7 i 10 dies

M.m.
1 min

Barcelona.Els serveis mèdics del Barça van confirmar que Jordi Alba té una elongació al bíceps femoral de la cama dreta i van augurar que estaria entre 7 i 10 dies de baixa, força menys del que es preveia inicialment -s'especulava amb un trencament muscular i tres setmanes sense jugar-, i podria estar a punt per jugar la tornada de quarts de final de la Champions contra el PSG al Camp Nou.

El jugador català, que s'havia lesionat amb la selecció espanyola divendres, contra Finlàndia, va tornar ahir a Barcelona, on els metges del club van descartar que tingui un trencament muscular. Finalment es tracta d'una elongació, tot i que això no impedirà que Alba estigui més d'una setmana sense poder jugar a futbol.

D'acord amb aquest diagnòstic, el lateral és baixa segura per al partit d'aquest dissabte a Vigo, contra el Celta, i també es perd l'enfrontament del dimarts 2 d'abril al Parc dels Prínceps en el partit d'anada de Champions. En canvi, sí que podria estar a punt per al següent partit de Lliga -a casa contra el Mallorca-, així com per al partit contra el PSG a l'estadi blaugrana.

D'altra banda, aquesta setmana es disputen els últims compromisos internacionals, abans que els jugadors no tornin a la disciplina amb els seus respectius clubs. Pel que fa als interessos blaugranes, el Brasil de Dani Alves s'enfronta a Rússia (20.30 h, Esport3), en un amistós que es disputa a Londres.

També avui hi ha partit de la selecció espanyola sub-21, que juga un amistós a Alcorcón contra Rússia (20.30 h). Un enfrontament en què hi ha fins a set jugadors blaugranes: Tello, Bartra, Montoya i Thiago, del primer equip, a més de Muniesa, Deulofeu i Planas, del filial.

stats