Esports 06/08/2013

Jordi Alba: "Messi és el número 1 i ho serà fins que ell vulgui"

El defensa del Barça diu que Martino està "inculcant coses molt positives" i que està seguint la línia de treball de Tito Vilanova

1 min

Jordi Alba ha parlat davant dels mitjans de comunicació després del segon entrenament que el Barça ha fet aquest dimarts a Bangkok. El defensa ha parlat de Leo Messi: "És el número 1 i ho serà sempre fins que ell vulgui".

Preguntat per Neymar, Jordi Alba ha dit: "Serà molt fàcil entendre's amb ell. És un noi que s'adapta molt ràpid a l'estil del Barça. Ve amb moltes ganes". Sobre el nou tècnic, Tata Martino, el lateral ha comentat: "És un gran entrenador que està inculcant coses molt positives. Crec que la línia és la mateixa. Potser demana alguna cosa diferent però és molt semblant a com treballàvem abans".

Alba ha dit que l'alta humitat i les altes temperatures que han de suportar durant els entrenaments a Tailàndia els van bé: "Suem més, però la majoria estem en molt bona forma. Estem bé, no hi ha cap problema. Estem treballant molt bé. És cert que els que veníem de la Copa Confederacions hem jugat mig partit, però crec que ens trobem bé".

stats