FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 25/02/2012

Johan Cruyff fitxa pel Chivas de Mèxic per fer d'assessor

A.s. / N.a.
1 min
Johan Cruyff podrà compaginar la feina al Chivas amb el càrrec de seleccionador català.

BARCELONAJohan Cruyff serà l'assessor del Chivas de Guadalajara i s'encarregarà de reestructurar-ne l'àrea esportiva, gestionar possibles fitxatges i assessorar l'entrenador del primer equip, Ignacio Ambriz. El Rebaño, com es coneix el Chivas a Mèxic, és cuer del torneig Clausura 2012 i aquest diumenge rep a casa el Santos Laguna, equip on juga el català Marc Crosas.

Jorge Vergara, amo del club mexicà, vol revertir la delicada situació de l'equip fitxant el que considera un dels pares "de l'èxit del Barça". Al Chivas pretenen imitar el model blaugrana i ho han fet contractant "el Papa del futbol". "Volem fer un futbol total que ens permeti ser com el Barça. És una gran oportunitat", assegurava Vergara al portal Mediotiempo.

Johan Cruyff serà presentat avui (18.30, hora d'aquí) a l'estadi Omnilife davant una afició que l'espera amb devoció i que n'omplirà les graderies. Des del club s'ha anunciat l'arribada de l'holandès com el fitxatge "d'un dels millors jugadors i entrenadors del món" i creuen que, amb la seva col·laboració, "impulsaran el desenvolupament de la institució" i aconseguiran convertir el Chivas "en el millor equip del món".

Cruyff, que mantindrà la residència a Barcelona, podrà compaginar aquesta nova responsabilitat amb el seu càrrec de seleccionador català.

stats