Barça
Esports 05/06/2013

Joan Laporta: "Estic preparat per tornar a ser president del Barça"

L'expresident del Barça ha parlat des de Bogotà, on ha impartit una conferència sobre màrqueting estratègic

Efe
2 min

BogotàL'expresident del Barça Joan Laporta ha afirmat que està preparat per tornar a presentar-se a les eleccions del club i accedir a la presidència, encara que ha instat l'actual junta a què compleixi el seu mandat. "Crec que estic preparat per tornar a ser president, tinc a persones vinculades a mi que estem capacitats per tornar a construir un model d'èxit al Barça", ha dit Laporta a Bogotà, on ha impartit una conferència sobre màrqueting estratègic.

"Jo sé com es fa, i com he tingut aquesta responsabilitat i crec que sé el que li convé a l'entitat, estic preparat per si algun dia es convocaran eleccions, ser candidat", ha afirmat Laporta.

"Tindran alguns interessos personals per fer-ho (l'avançament electoral)", ha dit Laporta. L'expresident, en el mandat el Barcelona va aconseguir els seus majors èxits esportius, ha reconegut que en aquests moments encara no té decidit si concorrerà a unes hipotètiques eleccions i que això dependrà d'una "reflexió a nivell personal, professional i sobretot familiar". Amb la Lliga conquistada i el fitxatge de Neymar realitzat, la pròxima fita de Sandro Rosell podrien ser les urnes. Sap que el brasiler és un poderós argument electoral i la possibilitat d'avançar les eleccions una qüestió molt factible.

Laporta ha denunciat, a més, que la junta de Rosell "actua amb la idea" de destruir el seu llegat al capdavant del Barcelona. És sorprenent, o absurd, que vulguin modificar un model d'èxit, i sembla que estan obsessionats a destruir tot el que construïm", ha dit Laporta en referència a diversos episodis com "treure a Johan Cruyff de la presidència honorífica", " pactar amb els violents "o el canvi de patrocini. "Van fer el possible perquè Pep Guardiola marxés i amb nosaltres no han tingut cap agraïment, a l'inrevés, han anat a destruir la nostra imatge", ha denunciat l'expresident culer.

Laporta ha advertit que les decisions que està prenent l'actual directiva "poden afectar lideratges que hi ha en l'equip" i que això pot repercutir en l'estil del planter i els resultats. "Han mantingut el tema esportiu perquè era molt impopular canviar-lo, però ells tampoc són partidaris d'aquest genuí estil de jugar a futbol", ha advertit Laporta. "Potser és perquè tot els recorda el millor Barça de la història ja que vam ser nosaltres qui vam aconseguir posar el Barça com un club estimat i de referència a tot el món", ha conclòs.

stats