BARÇA
Esports 23/09/2011

Joan Laporta escalfa l'assemblea

Joan Laporta, expresident del Barça, no assistirà demà a l'assemblea del club, però ahir va entrar en escena amb una carta adreçada als socis i aficionats en què critica la junta de Sandro Rosell.

àlex Gozalbo
2 min
Joan Laporta, durant la campanya electoral de l'any passat.

Barcelona.El Palau de Congressos de Catalunya acollirà demà l'assemblea general ordinària del Barça, per a la qual estan convocats un total de 4.345 socis compromissaris que hauran de ratificar tres punts claus de la junta de Sandro Rosell: l'acord amb Qatar Sports Investment, el projecte de la Grada d'Animació i la iniciativa de prohibir fumar al Camp Nou.

Joan Laporta, expresident del club, no té previst presentar-se a l'assemblea, però ahir va enviar una carta als socis i aficionats del Barça. "Davant l'allau de maniobres indecents que l'actual junta directiva està perpetrant contra els meus companys de junta i en especial contra la meva persona, penso que ha arribat el moment de manifestar-me públicament", comença el text de tres pàgines.

"Hem dedicat temps i esforços en la construcció del millor Barça de la història i no ens mereixem aquest acarnissament, no ens mereixem que els nostres fills hagin de patir les conseqüències d'aquesta tempesta de mentides i atacs ferotges", explica Joan Laporta.

L'expresident assegura que el seu mandat va generar beneficis: "D'una manera flagrant i escandalosa, amb absoluta mala fe, ens estan imputant al nostre darrer exercici unes pèrdues deliberadament inflades".

"Prou mentides", demana Laporta. "No ens expliqueu sopars de duro, no feu concessions als violents a l'estadi (o és que heu de pagar els serveis prestats en campanya electoral?) i expliqueu el contracte amb la Fundació Qatar", diu l'exmandatari del Barça.

"Ens defensarem les vegades que faci falta per lluitar contra la mentida, la falsedat i la difamació. Els nostres socis tenen dret a saber la veritat", acaba dient la carta.

Liquidació i pressupost

L'assemblea començarà demà a les 15 h en primera convocatòria. A més dels tres punts que la junta vol sotmetre a ratificació, els socis hauran d'aprovar la liquidació de la temporada 2010-11 i del pressupost de l'actual.

stats