Esports 25/02/2013

Joan Creus respondrà ben aviat a l'oferta blaugrana

à.g.
1 min
Joan Creus, secretari tècnic del Barça Regal, creu que ha arribat el moment de contestar.

BarcelonaJoan Creus, el secretari tècnic del Barça Regal, no vol fer esperar més el club blaugrana i aviat comunicarà la decisió sobre la seva continuïtat. El missatge que li va enviar l'entitat no admet equívocs ("Joan Creus renovarà quan ell vulgui") i l'exjugador considera que, després del títol de la Copa del Rei aconseguit a Vitòria, ha arribat el moment de donar una resposta.

Joan Creus no va renovar a principi de temporada, quan Xavi Pascual va firmar l'ampliació del seu contracte fins a l'any 2015. Cansat de sentir crítiques que menystenien els èxits aconseguits al llarg de les últimes temporades i la manera com s'havien produït, el secretari tècnic va decidir esperar que el projecte funcionés. "És un càrrec que desgasta", reconeix Joan Creus, que valora molt positivament el suport que ha tingut dels dos cercles que ell considera importants: el del cos tècnic i el de la directiva.

L'entrenador, Xavi Pascual, veu imprescindible la continuïtat de Joan Creus, ja que la complicitat que ha assolit amb ell és clau per seguir obtenint èxits en el futur. Ningú dissenya millors equips que l'exjugador.

A diferència de la reestructuració que les seccions d'handbol, hoquei sobre patins i futbol sala han tingut, el club creu que el Barça Regal necessita un secretari tècnic i que el contracte de Joan Creus s'ajusta als paràmetres econòmics adequats.

stats