BÀSQUET
Esports 16/08/2013

Joan Creus jugarà dues temporades més al Manresa

La temporada passada, el Barça va cedir el base de Granollers al conjunt manresà

Efe
1 min
Joan Creus, signant el seu nou contracte / basquetmanresa.com

ManresaEl base Joan Creus, que la temporada passada va jugar a La Bruixa d'Or Manresa cedit pel Barça, jugarà dues temporades més en el conjunt manresà, segons ha anunciat aquest divendres el club del Bages en un comunicat.

Creus, de 21 anys i 1,83 metres d'alçada, és fill del mític jugador de la dècada dels 90 del TDK Manresa Joan 'Chichi' Creus, ara secretari tècnic del Barça.

Malgrat aquesta vinculació familiar, l'entitat blaugrana no comptava amb el base de Granollers, que després de disputar amb el Manresa la segona meitat de la campanya passada quedava lliure, i ha fitxat per l'equip de Borja Comenge per dues temporades.

A més, Comenge coneix bé Creus, ja que ha estat a les seves ordres les últimes temporades al Barça B. "És un jugador molt disciplinat, el seu perfil s'adequa molt a la posició de base, encara que també ha actuat com a escorta. És un jugador que vetlla molt per la disciplina tàctica, per fer jugar l'equip, i té molt bones capacitats físiques per defensar bé a camp obert", ha destacat el tècnic de La Bruixa d'Or.

stats