Espanyol
Esports 27/06/2013

Joan Collet fa balanç de la seva primera temporada com a president de l'Espanyol aquest divendres

El president blanc-i-blau, que va accedir al càrrec a mitjans de novembre del 2012, "valorarà la primera temporada de gestió i tractarà l'actualitat i projeccions de futur del club"

Ara
1 min

BarcelonaJoan Collet, president de l'Espanyol, fa aquest divendres balanç del seu primer any de mandat. El nou màxim dirigent del club, que va accedir al càrrec a mitjans del novembre del 2012 –després de la dimissió de Ramon Condal– "valorarà la primera temporada de gestió i tractarà l'actualitat i projeccions de futur del club", segons indica el club a través d'un comunicat.

L'acte, que tindrà lloc a l'auditori de l'estadi blanc-i-blau, començarà a les 12.30 h del migdia i l'oferirà en directe Esport3.

Collet es va fer càrrec del club quan l'equip era cuer a la Primera Divisió, i després d'un canvi d'entrenador –Aguirre en el lloc de Pochettino– el conjunt espanyolista va aconseguir sortir de la zona baixa i acabar la temporada a la zona mitjana de la classificació. Fins i tot va arribar a aspirar a les posicions europees en el tram final de la competició.

stats