SEGONA DIVISIÓ A
Esports 24/09/2011

Joan Carles Oliva: "Hem de ser més competitius per superar el mal inici de temporada"

Gols Si defensivament som forts, sentirem que podem guanyar els partits, i els gols arribaran Reacció El primer pas és manifestar un tarannà anímic diferent

Dani Revenga
2 min
El tècnic del Nàstic, Joan Carles Oliva, és optimista i creu que el seu equip redreçarà la situació.

Joan Carles Oliva va arribar al Nàstic el desembre del 2010, amb l'equip enfonsat a l'última posició, i el va salvar. Ara el tècnic de Mequinensa aposta per un joc més ofensiu. De moment, les lesions i un mal inici de curs el fan tocar de peus a terra.

El Nàstic s'ha abonat als mals inicis de curs. Com estan els ànims?

La valoració no pot ser positiva. A l'equip li ha faltat molta continuïtat i això ens ha impedit donar una bona imatge. Podríem trobar molts atenuants, com les lesions, però l'equip ha de millorar molt.

Al marge de la infermeria, en què ha de millorar aquest Nàstic?

Hem de començar a ser competitius. Ni contra el Valladolid ni contra el Las Palmas vam donar la imatge que s'espera de nosaltres. És veritat que no hem tingut continuïtat de jugadors, però hem de millorar en actitud si volem sumar punts.

Ha demanat fitxatges per posar un pedaç al problema dels lesionats?

Fitxatges? L'última paraula la té el consell d'administració. Quan el mercat estava obert, la disponibilitat econòmica era limitada i per això crec que no hi haurà grans canvis.

La part positiva d'aquesta situació és l'entrada de jugadors joves?

Afortunadament, hem recuperat dos jugadors que l'any passat ens van ajudar molt: Xisco i Àlex Ortiz. S'ha demostrat que són jugadors que a còpia de minuts ofereixen el nivell per estar a l'equip.

És el seu primer any complet al Nàstic. Planteja el repte de fer un joc més ofensiu, més elaborat. De moment no ha estat així.

Per treballar en aquesta línia, hem de recuperar els jugadors que ens donin una circulació de pilota més fluida: Longás, Morán, Samuel, Borja… L'equip té molt marge de millora, però el grup no s'esperava aquest inici i tornar al patiment de veure que pot tornar a ser un any difícil, amb el desgast que això comporta.

Com es trenca aquesta dinàmica?

Podria ser tan senzill com aconseguir un bon resultat que ens donés l'alegria que necessitem. Estic convençut que encadenarem dos o tres bons resultats i ens posarem a la zona còmoda. Hem de gestionar el present. Aquest és el primer pas: manifestar un tarannà anímic diferent del que tenim.

Torna a faltar gol?

I tant. Ara, molt. Però no ens podem obsessionar amb el gol, perquè llavors costa més d'aconseguir. Si defensivament som forts, sentirem que podem guanyar els partits, i els gols arribaran.

stats