Espanyol
Esports 27/08/2013

Joan Capdevila continua entrenant-se al marge del grup

El segon capità continua tractant-se de la distensió muscular als isquiotibials de la cama dreta

Ara
1 min

BarcelonaJoan Capdevila continua entrenant-se al marge del grup i és dubte per al partit d'aquest diumenge contra el Betis a Cornellà-El Prat. El segon capità, que es va fer una distensió muscular als isquiotibials de la cama dreta en el darrer partit de Lliga, s'ha exercitat aquest dimarts "de forma individual al gimnàs, sota la tutela dels fisioterapeutes del club", ha dit el club a través d'un comunicat.

Els metges analitzaran el futbolista al llarg de la setmana per valorar el seu estat i saber si pot jugar o no el proper compromís oficial.

Capdevila no ha estat l'únic jugador del primer equip de l'Espanyol que no ha treballat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Tampoc ho han fet Luna, Tejera, Sidnei, Stuani, Héctor Moreno, Wakaso i Pizzi, que han fet proves físiques rutinàries al CAR de Sant Cugat.

La plantilla blanc-i-blava tornarà als entrenaments aquest dimecres en una sessió que començarà a les 10.00 hores i que se celebrarà, íntegrament, a porta oberta a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

stats