PRIMERA DIVISIÓ
Esports 28/12/2011

El tècnic Joachim Löw agrada al Madrid i al Barça

à.g.
1 min
Joachim Löw, seleccionador alemany.

BARCELONAJoachim Löw, seleccionador alemany, agrada al Reial Madrid, però també al Barça. Els dos grans clubs de la Lliga BBVA segueixen l'evolució del tècnic en previsió futura de buscar recanvi per a José Mourinho i Pep Guardiola.

El diari Marca va publicar ahir que el tècnic "té el perfil" per entrenar el Reial Madrid, tot i que va matisar que el club encara no està mentalitzat per buscar recanvi a José Mourinho. Les declaracions del portuguès al programa Today de la cadena BBC Radio Four en què va dir que "el següent pas seria marxar a Anglaterra" han obert els rumors sobre si complirà el contracte de quatre anys que té signat -encara li queda acabar aquesta temporada i dues més- o no.

A última hora del vespre Mundo Deportivo va ampliar la informació assegurant que el Barça també té en ment Joachim Löw com a recanvi futur de Pep Guardiola. La setmana passada Sandro Rosell, president del club blaugrana, va assegurar que "Andoni Zubizarreta segur que té un pla B a Pep Guardiola, perquè sempre s'ha de tenir, però per no fer-lo servir".

Löw és un exjugador que té experiència com a entrenador a la lliga alemanya (Stuttgart i Karlsruher), l'austríaca (Tirol Innsbruck i Àustria de Viena) i la turca (Fenerbahçe i Adanaspor). Des de l'any 2006, a més, és el tècnic de la selecció alemanya.

stats