Barça
Esports 03/08/2013

Javier Faus: "El Barça és l'equip número u a Israel i Palestina"

El vicepresident econòmic del club blaugrana, que ha portat les negociacions per a la celebració del Peace Tour, destaca el suport social en aquests territoris

Ara
1 min
El vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus / CRISTINA CALDERER

BarcelonaJavier Faus, vicepresident econòmic del FC Barcelona, ha definit la visita que el Barça està fent a Israel i Palestina de molt satisfactòria "perquè és un servei a una comunitat de fans del Barça que és molt important". El directiu blaugrana, de fet, ha subratllat que el Barça "és l'equip número u a Israel i Palestina". Els estudis de màrqueting, la presència a les xarxes socials i el seguiment dels partits per televisió són alguns dels elements que argumenten aquesta afirmació.

El vicepresident econòmic ha coordinat el Peace Tour després de set mesos de converses i quatre visites a tots dos països: “Primer vam plantejar la possibilitat de fer un partit amistós contra un combinat palestí i israelià. Es va parlar amb els dos presidents i es va descartar la idea per la complexitat política de la zona. En aquest moment les negociacions de pau que s’acaben de començar no estaven encara actives. Avui, el partit hauria estat possible, però fa dos mesos, no”.

L'alternativa plantejada serà fer dos clínics amb nens de la zona: “Aquests dos clínics tenen un vessant més institucional i de reconeixement a l’afició que tenim a Israel i Palestina i molt enfocada cap als nens. Els dos estadis estaran plens. Totes les entrades s’han distribuït i el Barça no cobrarà res per això. Volem que estigui molt enfocats cap als nens".

El Peace Tour permetrà al Barça "aportar el seu gra de sorra per ajudar a trobar la pau a través de l'esport". Faus també ha explicat que s'han estudiat els actes perquè durin "exactament el mateix" a Israel que a Palestina.

stats