ESPANYOL
Esports 28/03/2012

Javi Márquez: "Només penso a tornar a jugar"

Natalia Arroyo
1 min
Javi Márquez va parlar ahir amb la premsa.

BARCELONA.Ja fa tres setmanes que s'entrena amb total normalitat amb la resta de companys, un cop superada la llarga lesió al turmell de la qual es va haver d'operar al desembre, però Javi Márquez encara no ha entrat en cap convocatòria de l'Espanyol des que té l'alta mèdica.

La seva absència, sumada al fet que va ser substituït en gairebé tots els partits del primer tram de la temporada, ha obert un debat que el jugador va intentar tancar ahir en roda de premsa, deixant clar que no té cap problema amb Mauricio Pochettino i que cada dia rep "més bones sensacions del peu". "L'entrenador és el màxim responsable de l'equip i és qui decideix. Ha decidit que en els últims tres partits sigui jo el sacrificat i s'ha de respectar. L'únic que puc fer és treballar per entrar i estar al 100% per tornar a jugar i poder ajudar l'equip".

Amb professionalitat, Javi Márquez assimila aquesta nova situació en què el tècnic està donant minuts a altres futbolistes. El migcampista no creu que la seva suplència tingui res a veure amb el fet que el seu procés de renovació estigui encallat amb el club i evita parlar del seu futur, que alguns mitjans vinculen a l'Atlètic de Madrid o el València, un club que el va voler contractar l'estiu passat. Ahir La Vanguardia publicava que l'Espanyol podria penjar-li el cartell de transferible. Ell esquiva la qüestió: "No vull parlar de res que no sigui esportiu".

stats