BÀSQUET
Esports 16/08/2013

Jasikevicius: "M'hauria agradat seguir al Barça"

El jugador lituà està escoltant ofertes però encara no ha decidit on jugarà la temporada vinent

Efe
2 min

BarcelonaL'escorta lituà Sarunas Jasikevicius ha reconegut que el seu desig era seguir al Barça una temporada més, però que accepta la decisió de l'entrenador, Xavi Pascual, de no comptar amb ell per a la propera temporada.

"Per descomptat que m'hauria agradat seguir al Barça, però sóc un professional i mai discuteixo les decisions de la directiva o de l'entrenador", ha indicat en declaracions a l'agència Efe.

Aquests dies s'entrena a fons i en solitari al Palau Blaugrana perquè pel seu cap encara no passa la idea de la retirada. Reconeix que no té pressa per fitxar per cap equip, tot i que d'ofertes no n'hi falten. "Intento mantenir-me en forma per quan arribi el moment. Lògicament, no puc revelar si les ofertes són d'equips de la Lliga Endesa o de l'estranger, però tot és possible", ha comentat.

No fa gaire va rebutjar una oferta del Maccabi Tel Aviv per un temporada, però el jugador lituà vol un contracte de dos anys. És conscient que la seva retirada està a prop i que potser pugui tornar al seu país, però no vol avançar esdeveniments. Al setembre no jugarà l'Eurobàsquet d'Eslovènia i això li permetrà arribar més descansat a la nova temporada.

Ara, el Zalgiris Kaunas li ha ofert la possibilitat de retornar al seu país i jugar amb el campió lituà. El seu president, Paulius Motiejunas, ja ha avançat que "en aquest club la porta sempre està oberta per a Saras". "Què importa si té 37 anys? Juga com un adolescent, actua com un adolescent i té la mateixa passió des del moment en què va començar a jugar a bàsquet. El Barça va optar per no renovar-li el contracte però ell se sent encara jugador", afegeix Motiejunas.

Però fa uns dies el nom de Jasikevicius també va començar a sonar per al Fenerbahçe Ülker de Zeljko Obradovic, que el coneix perfectament del seu pas per Panathinaikòs. El tècnic serbi no té encara la seva plantilla al complet i està estudiant la possibilitat de la seva incorporació.

stats