Esports 17/06/2013

Ja ho pronosticava l'aficionat Muné

Elisabet Escriche
1 min

Girona.Josep Muné, de 83 anys, es va fer soci del Girona quan en tenia només divuit. L'ha seguit quan jugava a Regional, a Tercera i, ara, a Segona A. Fins i tot, explica, l'ha vist en algun partit de costellada contra el Barça de Kubala. "Guanyarem 3-1, i pensa que jo m'equivoco poques vegades", pronostica dues hores abans del partit, mentre participa en el passadís que l'afició ha fet per rebre els jugadors a l'estadi.

Abans de començar el matx, els seguidors despleguen el segon mosaic de la temporada, en què es pot llegir "Tots som Girona". Hi ha nervis, però el primer gol els tranquil·litza. "Ja podem respirar", asseguren dos aficionats.

"Som-hi, Girona", "A primera, oé, a primera, oé", "Que boti Montilivi" són alguns dels càntics que animen els jugadors. L'estadi, ple a vessar, només emmudeix quan al marcador apareix que l'Almeria serà el seu pròxim rival. "Fa por, per mi és el millor equip de segona A", diu en Ramon, que és soci des de fa tres anys. L'afició, però, ràpidament torna a fixar la mirada al camp encoratjada per un dels joves que s'han convertit en un dels motors d'animació de l'estadi, Kingsford Effah, acompanyat sempre del seu fidel bombo. Al final del partit es respira eufòria. "El somni continua", es repeteix un cop i un altre, i les prediccions de Muné un cop més tornen a ser bones.

stats