COPA CONFEDERACIONS
Esports 30/06/2013

Itàlia es fa amb la tercera posició de la Copa Confederacions en derrotar l'Uruguai als penals

Buffon ha aturat tres llançaments després de rebre dos gols de Cavani durant els 90 minuts de joc

BarcelonaLa selecció italiana s'ha fet amb la tercera posició a la Copa Confederacions després de derrotar l’Uruguai als llançaments de penal. El partit ha acabat amb empat (2-2). L’equip entrenat per Cesare Prandelli, sense Pirlo i Balotelli, ha gestionat bé els seus atacs contra una Uruguai molt potent en atac però fluixa en defensa.

Astori, en una errada del porter Muslera, ha fet el primer gol abans del descans. A la segona part, Cavani, que ha acabat la Copa oferint un gran joc, ha empatat amb un xut creuat. Abans del final els dos equips han marcat amb un bonic xut de falta, primer de l’italià Diamanti i després de Cavani, de nou. A la pròrroga Montolivo ha acabat expulsat però els uruguaians no han pogut fer el tercer gol, fallant posteriorment tres penals gràcies a l’encert de Buffon.