01/02/2013

Isaac Cuenca marxa cedit a l'Ajax

2 min
Isaac Cuenca marxa cedit a l'Ajax

BARCELONA.Isaac Cuenca ha acceptat el consell del Barça i marxarà cedit fins al 30 de juny a l'Ajax d'Amsterdam. El jugador de Reus, que aquesta temporada encara no ha jugat cap minut en partit oficial, inicialment no volia marxar cedit però ha canviat d'opinió després de parlar amb els representants del club català i l'holandès.

Cuenca va rebre el 21 de desembre l'alta mèdica després de vuit mesos lesionat per culpa d'uns problemes al menisc extern del genoll dret que el van fer passar per la sala d'operacions. Malgrat que aquests dies s'ha estat entrenant amb la resta dels seus companys, Cuenca encara no havia debutat i el club li ha aconsellat que, per recuperar ritme i tenir minuts, una bona idea és marxar. Clubs com el València, el Betis, el Saragossa i l'Atlètic de Madrid s'havien interessat en ell, però finalment les converses han arribat a bon port amb l'Ajax, entrenat per Frank de Boer i amb un altre exjugador del Barça, Marc Overmars, com a secretari tècnic. Cuenca va firmar el contracte ahir i avui volarà cap a Holanda.

La cessió de Cuenca és l'única operació del Barça al mercat d'hivern, que es va tancar ahir. El club blaugrana ha tancat la porta sobretot a les ofertes per endur-se David Villa, perseguit especialment per l'Arsenal d'Arsène Wenger.

Alves alça la veu

L'altre gran protagonista de l'actualitat blaugrana ahir va ser el lateral brasiler Dani Alves, que va parlar en roda de premsa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Segons el brasiler, el Barça va marxar del Bernabéu "cabrejat", ja que "amb més encert", haurien tornat "amb un resultat millor". I va afegir: "Toca guanyar l'eliminatòria a casa". Alves no va defugir cap pregunta i va repartir crítiques contra els madridistes pel seu joc dur: "Molts jugadors del Madrid ja fa temps que juguen dur, no va ser només en aquest últim partit. Només quan ells guanyen els partits contra el Madrid són tranquils. Els que no tenen la personalitat per controlar el seu comportament, potser no haurien de jugar partits així". Preguntat sobre l'arbitratge, Alves va afirmar: "No puc entendre com la jugada de Cristiano no és una targeta. Si hagués sigut al revés, [a mi] m'haurien tret vermella. Ara, si l'hi treuen a Cristiano, sembla que el clàssic ja perd sentit, perquè ja no seria Cristiano contra Messi".

Alves també va dir la seva sobre els càntics racistes que va sentir contra la seva persona al Bernabéu: "No m'he plantejat deixar el camp, però molesta. No parlo del camp del Madrid, ja que és una cosa que passa en molts camps. Ara és una guerra perduda. Fa 10 anys que sóc a Espanya i sempre ho sento. Calen mesures dures, com fan els anglesos".

stats