COPA DEL REI
Esports 18/02/2012

Intercanvi de retrets per la seu de la final

Ramón Calderón critica l'actual president del Madrid per no cedir el Bernabéu i l'acusa de "radical". Però Jorge Valdano opina que la decisió és lògica, ja que l'afició també s'hi ha pronunciat en contra.

Martí Molina
2 min
Intercanvi de retrets per la seu de la final

BARCELONA.A l'espera que la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) esculli quina serà la seu de la final de Copa, però quan ja se sap que el Bernabéu queda descartat com a possible estadi d'aquest partit, els clubs mantenen un intens intercanvi de retrets. Ahir els últims a opinar del tema van ser Ramón Calderón i Jorge Valdano.

L'expresident del Reial Madrid va apuntar amb bala cap al màxim dirigent del club blanc, a qui va acusar de ser l'únic responsable de la negativa de cedir el Bernabéu. "Va ser Florentino Pérez, Mourinho no hi té res a veure. Aquesta decisió no entra al cap d'un esportista o un dirigent de l'esport, únicament d'un radical", va dir en declaracions al programa Mas esports de COMRàdio. Calderón va afegir que "és una actitud pròpia d'un equip petit" i "una descortesia a la casa reial i al rei".

Per la seva banda, Jorge Valdano, l'exdirector general del club blanc, va contestar a Toni Freixa i va qualificar les seves declaracions d'"antipàtiques". El portaveu del Barça havia demanat que el Reial Madrid digués oficialment per què no volia acollir la final. "Estan fora de lloc perquè intenta posar el Madrid al centre del problema, i el Reial Madrid no està ni tan sols en la perifèria del problema", va dir Valdano a El larguero de la Cadena SER. Ell mateix va assegurar: "No només el Madrid ha dit que no, també l'afició. I això ja és prou motiu perquè el club consideri que aquest problema no és seu. El problema és de l'Athletic i del Barcelona, i en tot cas de la Federació, que és la que ha de definir la situació. El Madrid, a hores d'ara, no hi pinta res", va concloure.

A l'espera que es resolgui la polèmica, Enrique Cerezo, el president de l'Atlètic de Madrid, va oferir de manera oficial l'estadi Vicente Calderón per acollir aquesta final. Tot i que només si el partit és el dia 25 de maig, ja que el dia 20 hi ha previst un concert de Coldplay. "Seria un gran plaer que la final es jugués al nostre camp, sempre que puguem complir amb els nostres compromisos".

stats