Esports 14/02/2011

Intent d'agressió a Manel Comas

1 min

L'entrenador Manel Comas va patir ahir, minuts abans de la final de la Copa del Rei, un intent d'agressió per part d'alguns aficionats del Reial Madrid. El tècnic, que actualment comenta els partits de la Lliga ACB a Teledeporte, es trobava a prop del pavelló, participant en una conversa distesa amb un periodista i exjugadors com Ivan Corrales i Carles Marco, que aquests dies ha analitzat la Copa pel diari ARA.

Els aficionats el van increpar acusant-lo "d'antimadridista" i li van intentar propinar un cop. Els seus companys van protegir Manel Comas, que va ser amenaçat amb un got trencat.

Comas explica al diari ARA els incidents. "No van aconseguir agredir-me, però ho van intentar. Van trencar un got i van venir clarament a colpejar-me", relata l'entrenador, a qui molts situen de nou a Vitòria com a relleu de Dusko Ivanovic.

El tècnic no farà cap denúncia perquè "ràpidament va venir la policia i es va encarregar de la situació". A més, recorda que "la gent ha d'anar amb més compte amb allò que escriu, ja que alguns ho interpreten com no toca", referint-se a un article publicat ahir a un diari esportiu de Madrid on era titllat "d'antimadridista militant". Afortunadament, els incidents no van anar a més i Manel Comas, de 65 anys, va poder comentar el partit per Teledeporte.

stats