Esports 22/01/2013

Iniesta: "Els títols del Barça no s'entenen sense Valdés"

Albert Vilardaga
2 min

BARCELONA.El migcampista de Fuentealbilla Andrés Iniesta va comparèixer en roda de premsa i va fer una defensa aferrissada del seu company i amic Víctor Valdés. Iniesta va afirmar: "És una decisió personal. M'agradaria analitzar la situació d'una manera natural. Va començar aquí als 10 anys i ha passat per totes les categories del Barça. Hi ha viscut moments durs i els ha superat. Ha guanyat cinc Trofeus Zamora. Crec que els títols del Barça no s'entendrien sense ell". El migcampista va afegir: "Valdés treballa al 200% i no dubto que seguirà treballant al màxim cada dia. La notícia genera impacte, però un cop l'analitzes, cal agrair la seva feina".

El migcampista blaugrana va considerar que la decisió del porter "no deu ser fàcil de prendre, fa temps que ho deu estar meditant". I va afegir: "Donem tot el suport a qui pren una decisió sobre la seva vida".

Iniesta va reconèixer: "Ja havíem parlat d'aquest tema amb el Víctor fa temps, però és una decisió personal". El jugador manxec espera que després de l'impacte inicial, la gent tingui un sentiment d'"agraïment" cap a Valdés, i no dubta de la bona reacció dels seguidors culers. "És un dels jugadors més importants que tindrà el club en tota la seva història. Quan un jugador de la talla de Valdés, que ha tingut aquest rendiment, s'acomiada, l'únic que es pot fer és seguir-lo aplaudint i donar-li suport". Personalment, Iniesta va comentar que ell no pensa el mateix: "A mi m'agradaria retirar-me al Barça".

A banda de Valdés, Iniesta també va parlar de la situació de l'equip després de l'empat contra el Màlaga i la derrota a Anoeta: "L'única cosa que podem fer és analitzar la situació i capgirar-la. A tots ens posa en alerta i quan diem que les coses costen és que és real i no un tòpic. És la realitat del futbol". El migcampista blaugrana confia a passar l'eliminatòria contra el Màlaga malgrat l'empat a 2 del Camp Nou: "No pensem que quedarem eliminats, sinó que ens entrenem per arribar al partit de la millor manera. Hem d'estar convençuts que guanyarem i que estarem a l'eliminatòria següent".

A l'hora de valorar el futur de Pep Guardiola, Iniesta va comentar: "El Bayern és un dels grans equips d'Europa. El Pep tenia diverses opcions i totes eren bones. Qualsevol club on treballi el Pep tindrà molta sort".

stats