BARÇA
Esports 28/02/2013

Iniesta: "Poso la mà al foc que eliminarem el Milan"

à.g.
1 min

Barcelona.Andrés Iniesta va parlar ahir en roda de premsa per valorar l'estat del Barça després de la derrota contra el Madrid. El migcampista va explicar que, "després d'un partit així, no es poden dir gaires coses". "Estem fotuts, a nosaltres és als primers que ens dol l'eliminació", va admetre Iniesta, que va voler deixar clar, però, que al vestidor no hi ha dubtes: "La nostra mentalitat no canviarà per dues derrotes. Quan les coses no surten bé és que alguna cosa no fem bé, això està clar. Hem de pensar molt en les coses que hem de fer per millorar, i confiem en els nostres entrenadors".

Segons Iniesta: "Seria una mentida dir que no ens perjudica l'absència de Tito Vilanova. No és fàcil no tenir la figura del primer entrenador. És una dificultat més que ens hem trobat aquesta temporada. No perquè ara hàgim perdut dos partits hem de dir que Tito Vilanova torni ja. Primer és la seva salut".

Sobre el partit de tornada amb el Milan, Andrés Iniesta té clara la recepta: "Hem de corregir els errors per poder capgirar l'eliminatòria. Poso la mà al foc que passarem l'eliminatòria contra el Milan. És una qüestió d'orgull i de necessitat. L'equip està capacitat per capgirar el marcador".

stats