Futbol Femení
Esports 03/12/2011

L'Espanyol guanya 0-1 al Llevant i diumenge l'Estartit buscarà allunyar-se dels llocs de descens

En un dels partits avançats de la jornada, l'Espanyol ha derrotat 0-1 el Llevant gràcies a un gol de Lianne al minut 10. Diumenge, l'Estartit intentarà sumar tres punts a Màlaga, rival directe a la zona baixa. Els altres partits són Sant Gabriel-Huelva i Barça-València, diumenge a les 13 h

Natalia Arroyo
2 min
Maribel pressiona la sortida de la pilota de la defensa Tzibi

BarcelonaLa zona alta no s'ha mogut gaire després que s'hagin disputat els partits avançats de la 12a jornada de lliga, en què l'Espanyol i l'Athletic han guanyat els seus partits i passen la pressió al Barça, que juga demà contra el València. Les blanc-i-blaves han guanyat amb molts patiments 0-1 al Llevant al Poliesportiu Nazaret de València, gràcies a un gol de l'anglesa Lianne Sanderson al minut 10. A la segona part, les locals han avançat línies, han fregat l'empat i han fet recular l'Espanyol, que ha vist com Mariajo fins i tot ha aturat un penal prop del minut 60 per salvar el triomf.

En l'altre partit avançat, l'Athletic no s'ha deixat sorprendre a Pamplona i ha vençut 0-3 al Lagunak, amb gols de Guru (min 5), Joana (min 74) i Irune (min 93), la qual cosa permet a les basques seguir ocupant la segona plaça de la classificació.

Tres punts molt importants per a l'Estartit

Dels partits del diumenge al matí, el més destacat serà el que enfronti l'Estartit, 14è amb nou punts, amb el Màlaga, 15è amb sis, a les 12.30 h al Municipal José Gallardo. L'equip que entrena Rafel Gil pot sumar tres punts crucials per seguir avançant en l'objectiu de salvar la categoria.

Activitat a Sant Adrià del Besòs i a Sant Joan Despí

A més d'aquest duel a la zona baixa, també serà atractiu el partit que jugarà el Sant Gabriel al Municipal Ruiz Casado diumenge a les 13 h contra l'Sporting de Huelva. Les andaluses, quartes classificades, són una de les revelacions del campionat, però les de Sant Adrià confien a trobar la manera de fer gol al segon equip menys golejat de la categoria per sumar una nova victòria.

El Barça, líder en solitari, jugarà a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí a la mateixa hora contra el València, un rival que, després d'un inici de temporada molt dolent, ha encadenat dues victòries que l'omplen d'esperança per eludir el descens al final de temporada. Les blaugranes, però, són molt superiors i aspiren a seguir invictes dalt de tot de la classificació.

La resta de partits són El Olivo-Reial Societat, el Collerenc-Atlètic de Madrid i el Prainsa Saragossa-Llanos Olivenza.

stats