LLIGA ASOBAL
Esports 21/05/2011

Iker Romero s'acomiada del Palau i el Granollers la pot fer grossa

Albert Solé
2 min
Avui serà l'últim partit d'Iker Romero al Palau Blaugrana davant la seva afició.

Barcelona.Aquest vespre a les 20 hores el Palau Blaugrana viurà una jornada emotiva amb l'últim partit a casa de l'últim supervivent del dream team de l'handbol, Iker Romero. El partit entre el Barça Borges i l'Antequera és totalment intranscendent, perquè els de Xavi Pascual ja es van proclamar campions de Lliga la setmana passada en guanyar al camp del Naturhouse La Rioja -només necessitaven un punt-, i els andalusos ja estan salvats, però tindrà dos moments importants. Un serà quan László Nagy rebi el trofeu de campió de Lliga del president de la Federació Espanyola, i l'altre quan Iker Romero s'acomiadi del Palau. Aquest no serà l'últim partit que Romero jugui amb la samarreta blaugrana, ja que encara queda la semifinal -i potser la final- de la Lliga de Campions a Colònia, però sí que serà l'últim que jugarà davant una afició que l'ha idolatrat durant vuit anys, i segur que el club li té alguna sorpresa preparada.

Renova Juanín García

I mentre se'n va un ídol del Barça d'handbol, el jugador que li pot agafar el relleu ha renovat per una temporada més. Juanín García, un dels jugadors més determinants de l'Asobal, va signar ahir la pròrroga del contracte per a una temporada més, fins al 2012, amb l'opció d'allagar-lo fins al 2013. Juanín va arribar a Barcelona el 2005 de l'Ademar de Lleó, on era el gran referent del club de la seva ciutat.

La Champions per al Granollers?

I l'altre equip català de la Lliga Asobal, el Fraikin Granollers, podria acabar la temporada en la tercera posició, que li permetria jugar la Lliga de Campions la temporada que ve. Un fet que tindria molt de mèrit després d'una temporada amb molts problemes econòmics -fa mesos que no cobren-. El Fraikin juga a casa contra el Toledo, que ja ha descendit, però no depèn de si mateix, ja que necessita guanyar i que en l'enfrontament entre el Valladolid i l'Ademar -els dos també poden ser tercers- guanyi el Valladolid.

stats