FUTBOL CATALÀ
Esports 30/06/2013

L'Hospitalet topa amb el mur de l'Eibar i es queda sense pujar a Segona A (0-1)

Els bascos es van imposar per 3-0 al partit d'anada i aconsegueixen l'ascens a la Feixa Llarga després de guanyar també el partit de tornada

Ara

BarcelonaL'Eibar ha aconseguit l'ascens a Segona A després de guanyar per 0-1 a la Feixa Llarga contra un L'Hospitalet que es queda a un sol pas de pujar per primer cop en mig segle. L'equip de Miguel Àlvarez buscava el miracle en forma de golejada ja que havia perdut el partit d'anada a Ipurua per 3-0, però no ha pogut obrir el mur d'un equip visitant que ha fet el gol del triomf en el minut 91, quan l'equip local atacava sense defensar. L'Eibar s'uneix al Tenerife, l'Alabès i el Jaén per tancar el grup d'equips que han aconseguit l'ascens.

L'Hospi, campió del grup III de Segona B, ja havia perdut una primera eliminatòria per pujar contra el Tenerife. L'equip de la Feixa Llarga ha sortit molt fort amb bones ocasions d'Osado i Bacari en els primers minuts, amb l'afició demanant un possible penal per mans d'un defensa visitant. Als 17 minuts Guille Roldán ha avisat per l'Eibar amb un xut al pal de la porteria de Craviotto. El porter de l'Hospi ha perdut alguna pilota amb els peus, però a la segona part ha evitat el gol basc amb dues bones intervencions en els primers minuts.

Àlvarez ha fet dos canvis a la segona part per canviar el matx, amb defensa de tres homes, però l'equip català no ha aconseguit convertir el setge en gols. Mica en mica, l'Eibar, amb el suport de més de 700 aficionats, ha anat matant el partit, amb contres perilloses i bones ocasions de Jito i Arruabarrena. En el darrer minut, Capà ha fet a la contra el 0-1 iniciant la festa basca, el segon ascens en poques setmanes d'un equip visitant a la Feixa Llarga. L'Hospi tanca una temporada fantàstic amb mal regust de boca, conscient que s'ha escapat una gran oportunitat per fer història.

L'Hospitalet 0-0 Eibar

L'Hospitalet: Craviotto, Pol (Manel Gómez, 82'), Viale (Julio Rico, 56'), Moyano, Valentín, Marc Pedraza, Corominas, Aday, Osado, Cirio (Àngel, 67') i Bacari

Eibar: Xabi; Boveda, Añibarro, Arregi, Yuri; Capa, D.García, Errasti, Roldán (Del Olmo, 92'); Diego (Mainz, 73') i Arruabarrena (Jito, 79').

Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell (Alacant)

Gols: 0-1 Capa (91')