MUNDIAL DE MOTOCICLISME
Esports 20/03/2011

Les Honda manen a Losail

Tal com es va veure durant l'hivern a MotoGP, les Honda semblen no tenir rival. Ahir, Casey Stoner i Dani Pedrosa ho van tornar a demostrar i sortiran de la primera fila, acompanyats de Jorge Lorenzo.

Nuria García
2 min
Dani Pedrosa, que va fer el segon millor temps a Losail, roda per davant d'Aoyama en la sessió cronometrada.

Barcelona.El Mundial de MotoGP sembla tenir un dominador clar: les Honda. Després d'una gran pretemporada, amb Casey Stoner i Dani Pedrosa copant sempre les dues primeres posicions, ahir en els primers entrenaments cronometrats de la temporada, els dos pilots d'Honda van tornar a ser els millors. L'australià, que aquest hivern ha canviat d'equip, s'ha adaptat de la millor i més ràpida manera a la seva nova moto i ahir va marcar el millor temps. Només s'hi va poder apropar Dani Pedrosa, que va confirmar el seu bon moment de forma amb el segon millor registre, lluitant fins a l'últim segon amb el seu company d'equip. A la primera fila de la graella d'avui els acompanyarà Jorge Lorenzo. Si bé el mallorquí amb la seva Yamaha no està al nivell de les Honda -almenys pel que s'ha vist fins ara-, va ser qui més s'hi va apropar, tot i que no els va poder plantar cara. Valentino Rossi, amb la Ducati, segueix lluny dels pilots capdavanters, només va poder ser novè, mentre que Toni Elias sortirà avui últim.

Bon debut de Marc Márquez

A Moto2, Marc Márquez va ser el protagonista de la jornada, amb el permís de Stefan Bradl, que va aconseguir la primera pole position de la seva carrera. El pilot català, en els seus primers entrenaments a la categoria després de fer el salt des dels 125 cc aquest hivern, va lluitar amb l'alemany fins al final i, tot i no ser el més ràpid, va aconseguir una meritòria segona posició que el farà sortir des de la primera línia.

En la categoria petita, bon inici del català Maverick Viñales, amb el novè millor temps el dia del seu debut. Nico Terol va seguir aportant arguments per confiar que és un dels candidats a ser el campió, dominant gairebé durant tota la sessió i marcant el millor temps.

stats