MUNDIAL DE MOTOCICLISME
Esports 25/10/2011

Honda Gresini no correrà a València

Itàlia segueix consternada per la mort de Simoncelli. Molts aficionats s'han apropat a Coriano, on vivia, per deixar-hi flors. A més, el seu equip ha decidit renunciar a participar en l'última cursa de l'any.

Nuria García
2 min
Honda Gresini no correrà a València

Barcelona.Les motos d'Honda Gresini, l'equip de Marco Simoncelli, no tornaran a rodar en un circuit aquesta temporada. El cap de l'equip, Fausto Gresini, va anunciar ahir que renunciaven a disputar el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc a Xest el cap de setmana del 5 i 6 de novembre. Serà l'última cursa de la temporada, en la qual es decidiran els Mundials de 125 cc i de Moto2. Però l'equip d'Honda Gresini de MotoGP i de Moto2 no hi anirà en senyal de dol per la pèrdua de Simoncelli al circuit de Sepang, diumenge. Així doncs, ni Hiroshi Aoyama a MotoGP ni Michele Pirro i Yuki Takahashi a Moto2 seran al circuit Ricardo Tormo de Xest, on el pàdoc ha demanat que es faci un sentit homenatge al pilot italià.

De fet, Itàlia segueix commocionada per la notícia. Ahir els mitjans de comunicació obrien les edicions de paper dedicant grans portades a Simoncelli, i moltstifosivan apropar-se fins a Coriano, la localitat de la província de Rimini on vivia Simoncelli amb els seus pares, per deixar-li flors i missatges, en un improvisat homenatge popular. De fet, aquesta ciutat italiana ha decidit decretar dos dies de dol (demà i dijous) en record del pilot italià.

Dijous, el funeral per Sic

Estava previst que el cos de Marco Simoncelli arribés aquesta matinada a Itàlia, juntament amb el pare del pilot, Paolo, i la seva xicota, Kate, després que gràcies a unes gestions de l'ambaixada italiana a Malàisia li fessin ràpidament l'autòpsia.

Segons afirmava el diari esportiu italiàLa Gazzetta dello Sport, dimecres s'obrirà la capella ardent de Simoncelli al Teatre Municipal Corte, a Coriano, mentre que el funeral es farà dijous a l'església de Santa Maria de la mateixa localitat.

stats