Futbol
Esports 26/08/2013

Higuaín rellisca en sortir del seu iot i necessita 10 punts de sutura

El davanter argentí del Nàpols hauria de poder jugar el proper compromís del conjunt italià, segons el club, ja que les ferides "no són greus"

Efe
1 min

RomaGonzalo Higuaín, davanter argentí del Nàpols, ha patit una caiguda durant una breu estada de descans a l'illa de Capri, al sud d'Itàlia, i ha necessitat 10 punts de sutura a la cara, sobretot a la mandíbula.

Fonts del club italià han informat que les ferides "no són greus", de manera que hauria de tornar aquest mateix dilluns a Nàpols, on quedarà sota supervisió dels metges de l'equip napolità.

Segons la primera reconstrucció dels fets que ofereixen els mitjans italians, l'exmadridista ha relliscat en unes roques quan baixava del iot en què es trobava a la costa de Capri.

El jugador ha estat traslladat immediatament a l'Hospital Capilupi de la petita illa italiana, on se li han suturat les ferides amb 10 punts, vuit d'ells a la mandíbula, i on a més se li ha realitzat una radiografia per descartar que hi hagués fractura. "Les seves condicions són òptimes i ja durant la jornada d'avui [dilluns] podria abandonar l'hospital", ha dit el doctor Mauro Ingrosso, del centre Capilupi, en declaracions que recullen els mitjans italians. "No obstant això no sé si [el tècnic Rafa] Benítez l'utilitzarà dissabte que ve en l'enfrontament [de lliga] contra el Verona", ha afegit.

stats