2a divisió
Esports 22/06/2013

"Hem vingut a acomiadar-nos de la Segona Divisió"

El gruix d'aficionats del Girona viatja cap a Almeria mantenint intacte el somni de l'ascens malgrat perdre a l'anada a Montilivi

Martí Molina
2 min

Girona / AlmeriaAcabava de sortir el sol i feia bora pels voltants de Girona. El dia i l'hora convidava a continuar dormint. Els aficionats gironins, en canvi, han preferint continuar somiant i emprendre el viatge cap a Almeria per buscar la remuntada. Un triomf que els permeti jugar la temporada vinent a la Primera Divisió.

L'equip de Montilivi va rebre un cop fort el dimecres, amb la derrota contra el conjunt andalús, a casa, en el primer partit de la final per jugar a la màxima categoria del futbol espanyol. El gol de Charles a la segona meitat i el penal fallat per Felipe Sanchón poc abans del final haurien pogut acabar amb les esperances de qualsevol. Però els seguidors gironins tenen la moral de ferro i, malgrat les adversitats, no dubten de les possibilitats dels seus jugadors.

Tot i aquesta ensopegada per 0-1 el club va decidir organitzar un viatge perquè els aficionats poguessin desplaçar-se a Almeria per viure en directe el partit i animar fins al final: Quatre autocars i un AVE especial. Tot plegat per cobrir les 640 localitats que el conjunt andalús ha cedit al català a l'estadi Juegos del Mediterraneo.

L'AVE, que costava 30 euros (viatge més entrada), ha sortit aquest dissabte a les 8 de l'estació de Girona. Els 400 seguidors que hi anaven a bord (aficionats, periodistes i familiars dels jugadors) arribaran a Màlaga al migdia i després es traslladaran a Almeria amb autocar. Aquesta opció es va esgotar ràpidament, el dijous, poc després que el club ho anunciés. D'altra banda, 200 seguidors completen el trajecte amb bus (al preu de 10 euros, també incloent entrada i viatge). Aquests autocars van marxar el divendres a la tarda cap a Almeria, i hi arribaven aquest dissabte al migdia.

Al tren, temps per fer una becaina, conversar amb el company sobre la prèvia del partit i, sobretot, la moral pels núvols. Sobretot al tram final del trajecte, quan un dels encarregats ha despertat l'afició per megafonia amb un: "Endavant Girona!".

A l'estació de l'AVE de Màlaga, les banderes blanc-i-vermelles i els crits dels quatre-cents seguidors han cridat l'atenció dels altres passatgers i personal de seguretat. Càntics de suport al Girona i cares d'absoluta confiança. Per això un dels càntics més aplaudits abans d'agafar l'últim tren cap a primera, ha estat: "Adéu, adéu... hem vingut a acomiadar-nos de la Segona Divisió".

stats