VESTIDORS
Esports 19/04/2012

Guardiola: "És la semifinal en què hem creat més ocasions"

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola va lamentar les ocasions de gol clares que els seus futbolistes van fallar.

BARCELONA.Resignat pel resultat en contra, Pep Guardiola va lamentar les ocasions que havia desaprofitat el Barça a Stamford Bridge. "Provablement és la semifinal en què hem creat més ocasions, però no les hem materialitzat. I en una pilota que hem perdut, ells ens han fet el gol en contra", va resumir el tècnic.

Sobre el desenvolupament del partit, l'entrenador va explicar que "esperava" que el Chelsea apostés per esperar els blaugranes al seu camp. I que de cara a la tornada, al Camp Nou, espera un plantejament molt similar al d'ahir. "No veig per què el Chelsea ha de venir a pressionar a dalt al Camp Nou si no ho han fet al seu estadi. Serà el mateix: tots a l'àrea i a viure dels contraatacs", va explicar. Però Guardiola no va polemitzar sobre aquesta tàctica: "No sóc ningú per jutjar el Chelsea, jo he de trobar la manera de crear perill".

Tanmateix, el de Santpedor veu la tornada com "un repte bonic, que acceptem, perquè si volem tornar a ser considerats els millors hem de guanyar a la tornada". En aquest aspecte, va restar importància "a l'estat d'ànim del vestidor" després de la derrota. "Conec aquests jugadors i sé que competiran".

stats