Esports 04/04/2012

Guardiola: "Eren penals. No ens vam queixar a l'anada"

Martí Molina
1 min
Guardiola va viure amb nerviosisme el partit i va celebrar amb poc èmfasi els primers gols.

BARCELONA.Pep Guardiola va sortir al pas dels comentaris sobre l'arbitratge, i en especial sobre el segon penal a favor del Barça. "Eren penals. No ens vam queixar a l'anada, tampoc ho fem ara", va dir el tècnic, que va considerar "una fita del club" tornar-se a classificar per a les semifinals. "Si Ibrahimovic vol dir que és pels àrbitres, que ho faci. Però són cinc anys seguits", va afegir.

Sobre el partit, l'entrenador va destacar la feina dels seus jugadors, i va considerar que la classificació feia justícia al que s'havia vist sobre el camp. "Hem merescut la classificació de sobres. Hem xutat 21 cops a porteria, ells només 3. Han fet més «uis» que ocasions". Tot i això, va reconèixer que al primer temps van tenir alguns problemes. "No hem trobat les superioritats amb Cesc i Messi que esperàvem. Però al segon temps, jugant amb 4 defenses, hem controlat el partit".

"Objectiu complert"

D'altra banda, Josep Maria Bartomeu es va mostrar molt satisfet pel resultat de l'eliminatòria. "Arribar a les semifinals era l'objectiu de principi de temporada. Vull felicitar els jugadors i els tècnics. El Milan no ha vingut a passejar", va explicar.

stats