LA LLIGA
Esports 05/02/2012

Guardiola mostra el futur del Barça

David R. Jover
2 min
Tello defineix amb mestratge en la jugada del primer gol del Barça. Va fer el seu debut com a titular al Camp Nou en Lliga marcant un gol.

El debut com a titular de Cristian Tello en Lliga no hauria pogut ser millor. Al Camp Nou, davant del seu públic, i a més marcant el primer gol i obrint la llauna.

La generació del 90 i del 91 va estar molt present en l'onze d'un Guardiola que va ser atrevit i es va deixar a la banqueta jugadors com Sergio Busquets i Alexis Sánchez per donar entrada a Jonathan Dos Santos i Cristian Tello, que van estar superbs.

El jugador mexicà té 21 anys i és de la generació del 90, mentre que Thiago Alcántara, ja assentat al primer equip, i Isaac Cuenca, amb fitxa del primer equip, són de l'any 1991 -com Tello-. El futur del Barça estava ahir sobre la gespa del Camp Nou i els més de 52.000 valents que es van apropar a l'estadi van comprovar que són atrevits i que no s'amaguen.

I és que el Barça del futur es va poder veure del mig del camp cap amunt: Dos Santos de migcentre, Thiago i Cesc d'interiors i la davantera formada per Cuenca, Tello i Messi. L'astre argentí i Fàbregas, tots dos del 1987, eren els més vells d'aquest univers de joves amb ganes de menjar-se el món que va col·locar Pep Guardiola sobre el terreny de joc.

Tello, valent

Dels quatre fantàstics, Cristian Tello va ser el més atrevit i el que va tenir més oportunitats de gol. A part de marcar en el minut vuit de partit superant el xilè Claudio Bravo amb un toc suau.

Va tenir el mateix debut com a titular al Camp Nou que Isaac Cuenca, que en el seu primer matx en l'onze inicial a casa va veure porteria. El reusenc Cuenca va marcar en la golejada per 5-0 al Mallorca i ahir el sabadellenc Tello va marcar el primer gol del seug equip.

Dos jugadors més del 1991 que ahir no hi van ser, però que Guardiola té presents, són Marc Bartra i Martín Montoya. Per altra banda, del 1992 treuen el cap Marc Muniesa i Sergi Roberto, que ahir va compartir la banqueta amb Xavi, Abidal, Piqué, Busquets i Alexis

La lleva de la generació dels noranta treu el cap amb força i demana pas.

stats