Esports 08/04/2012

Guardiola: "La gespa alta ens perjudica a nosaltres i a ells"

El tècnic del Barça torna a felicitar els seus jugadors per l'esforç que han fet aquesta setmana i, sobre l'estat de la gespa, comenta que deixar-la alta perjudica tant el conjunt blaugrana com l'equip rival.

N.g.
1 min
Pep Guardiola donant instruccions durant el partit d'ahir a la Romareda.

BARCELONA.L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, va assegurar després del partit contra el Saragossa que l'estat de la gespa va tornar a condicionar el partit. "El futbol no és com el bàsquet i l'handbol, en què el parquet sempre és el mateix i la pilota bota igual. La gespa sempre és diferent i el que hem de fer és adaptar-nos, no queixar-nos. Això de la gespa es fa per perjudicar-nos a nosaltres, però la gespa alta ens perjudica a nosaltres i a ells. Ells tenen jugadors bons i tot és més lent, més travat, més faltes, més retrets a l'àrbitre", va afirmar Guardiola, que va afegir: "És casa seva i tenen el seu dret. Aquest any a fora, a diferència de l'any passat, a tots els camps ens deixen la gespa alta. I sempre que ens han posat el camp així, ho hem tirat endavant. Això demostra la fortalesa d'aquest equip", va concloure.

Guardiola va destacar la reacció del Saragossa en aquesta Lliga, un equip al qual va qualificar de "viu, molt intens". Sobre el partit, l'entrenador del Barça va afirmar que havia estat "complicadíssim, duríssim" i va tornar a elogiar els seus jugadors: "Després d'aquesta setmana, guanyar aquest partit ens enorgulleix". El tècnic no va voler parlar sobre les opcions a la Lliga -"Perseverants és el que ara hem de ser", va dir- i es va mostrar content amb el gol de Pedro, que posava fi a una llarga sequera golejadora de l'extrem canari: "Pedro ha tingut un any complicat per les lesions. Sempre ha fet gols, tant al primer equip com al filial, i feia dies que no en feia. Tots estem molt contents per ell", va destacar Guardiola.

stats