Esports 23/01/2012

Guardiola: "Els he dit que no miressin el marcador"

L'entrenador del Barça explica que al descans ha demanat als seus futbolistes que no especulessin amb el resultat. Guardiola celebra poder guanyar un partit fora de casa amb "certa comoditat".

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola va demanar als jugadors que no abaixessin la intensitat.

BARCELONAPep Guardiola va valorar molt positivament l'actitud dels seus jugadors en el partit d'ahir. No només per la victòria, sinó perquè després d'anar-se'n al descans guanyant per la mínima van sortir a rematar el partit a la represa per evitar sorpreses d'última hora.

L'entrenador va explicar que al descans va dir als seus homes que "deixessin de mirar el marcador i juguessin", i va mostrar-se molt satisfet per haver "guanyat un partit fora de casa amb certa comoditat", que, a més, queia entre els clàssics de Copa: "Després de jugar Champions o contra el Reial Madrid sempre dubtes de com respondran els jugadors perquè véns de partits amb molta tensió. Però han respost molt bé".

Tot i això, va assegurar que l'enfrontament no havia sigut gens fàcil, i en va posar dos exemples. D'una banda les aturades de Valdés amb empat a zero: "No sé què hauria passat si no arriba a treure aquelles dues pilotes". I de l'altra, el gol dels andalusos a les acaballes del partit: "Només abaixant una mica la pressió ens van fer tres ocasions en pocs minuts".

D'altra banda, i preguntat per la primera volta de la Lliga -que va tancar ahir el conjunt blaugrana-, l'entrenador considera que l'actuació del Barça ha sigut "bona". "Hem perdut alguns punts fora de casa però en general ens hem comportat bé", va dir el de Santpedor.

L'entrenador també va tenir paraules d'elogi per a Leo Messi -autor d'un hat trick - i Adriano, de qui va destacar la qualitat individual i polivalència, i només va lamentar la "falta de continuïtat" per les petites lesions que ha anat tenint al Barça.

stats