Futbol
Esports 30/06/2013

Guardiola no alinea Gómez de comú acord i mentre se'n defineix el futur

El futbolista acaba contracte amb el Bayern el 2016, però vol deixar el club bavarès. El seu destí seria Florència, segons els mitjans esportius alemanys

Efe
1 min

MunicEl nou tècnic del Bayern Munic, Pep Guardiola, no alinearà de moment l'internacional alemany Mario Gómez de comú acord i mentre es defineix el futur del jugador, al qual els mitjans situen amb un peu a l'AC Florència. "Mario va parlar amb Pep Guardiola i van decidir no incloure'l al joc. No hi ha res més que això ni tampoc cap decisió concreta per comunicar", ha indicat el director esportiu del Bayern, Matthias Sammer.

Gómez va participar en els primers entrenaments de Guardiola, després de la seva presentació com a nou tècnic del club bavarès, dilluns passat. No obstant això, es dóna per fet que deixarà el club per desig exprés seu, tot i que el seu contracte amb el Bayern expira el 2016.

Gómez no va jugar en el primer partit de Guardiola com a tècnic, que es va saldar amb una victòria per 15-1 sobre l'equip d'aficionats Wildenau, de Weiden (sud del país).

stats