Esports 25/01/2012

Guardiola: "Si rebem Pepe com vam rebre Figo em doldrà més que una eliminació "

N. García / à. Gozalbo
2 min
Guardiola: "Si rebem Pepe com vam rebre Figo em doldrà més que una eliminació "

BARCELONA.El tècnic del Barça, Pep Guardiola, va demanar seny a l'afició en les hores prèvies a la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Madrid. "Si el partit s'escalfa massa és que no hem après la lliçó. Si caiem en el parany, és que no l'hem après, però crec que som un club madur", va dir Guardiola, abans de parlar d'una de les rebudes més recordades al Camp Nou. "Si rebem Pepe com vam rebre Figo em doldrà més que una possible eliminació", va avisar el tècnic, que va assegurar que el culer està "penedit" de com es va comportar quan va rebre Figo amb una gran xiulada i tirant-li un cap de porc a la gespa.

Per Guardiola, el suport de l'afició serà decisiu. "El que desitjo és que el camp estigui ple a vessar. Ve el Reial Madrid, no un jugador o un entrenador en concret. I el més important és que nosaltres no ens sentim sols. Els judicis, quan s'acabi el partit", va comentar el tècnic blaugrana.

Sobre el partit, Guardiola espera que l'eliminatòria estigui molt igualada. "El Madrid és el pitjor rival possible que ens puguem trobar. El problema d'aquest partit és que nosaltres ja estem classificats i ells estan eliminats abans de jugar-lo. I s'ha de jugar", va dir el tècnic blaugrana, i va afegir: "M'imagino un partit molt igualat, amb els dos equips amb opcions de passar fins al final. Si volem gestionar el resultat, ens eliminaran. L'única manera de passar a semifinals és jugant un altre partit molt bo. Jo intueixo que el Reial Madrid ens farà algun gol al Camp Nou i per tant també haurem de marcar nosaltres".

Mourinho aposta per Pepe

De la seva banda, el tècnic del conjunt blanc, José Mourinho, no va descartar Pepe, tot i que té molèsties i està pendent de la possible sanció del jutge únic per la trepitjada a Messi d'ara fa una setmana. "Si està bé físicament, jugarà al Camp Nou", va dir el preparador dels madridistes, que va oferir una roda de premsa en què es va expressar gairebé sempre amb monosíl·labs. "El meu equip intentarà classificar-se per a les semifinals, i crec que tenim possibilitats", va comentar Mourinho. Sobre el plantejament per al partit d'aquesta nit va afirmar: "No en tinc ni idea, perquè tinc molts dubtes sobre els jugadors amb els quals podré comptar". D'altra banda, Mourinho va assegurar que ell no havia dit que volgués marxar del Madrid, i sobre la situació del club, va concloure: "Tenim cinc punts més que l'equip que tots diuen que és el millor del món. No em sembla que tinguem tants problemes i que estiguem fent les coses tan malament".

stats