Esports 30/04/2012

Guardiola: "Partits com aquest serveixen per preparar la Copa"

M. Molina
1 min

BARCELONAEn el primer partit que Pep Guardiola dirigia després d'anunciar el seu adéu del Barça, el tècnic va explicar que havia planificat l'enfrontament contra el Rayo com el primer dels de preparació per a la final de Copa. "No podem pensar que com que ja hem perdut la Lliga i la Champions, deixarem passar els dies fins que arribi la final. Ara estem preparant-nos per a un títol", deia l'entrenador. I una de les decisions va ser situar Pinto sota els pals: "Si està bé, jugarà la final de Copa perquè ell ens hi ha portat. Vallecas és un camp difícil amb moltes centrades i xuts a porteria, i ha estat fantàstic, com sempre", deia el de Santpedor.

Sobre el resultat, el tècnic va lamentar que ahir el Barça pogués marcar 7 gols i en canvi no tingués tanta punteria en els tres últims partits -de Champions i contra el Reial Madrid, al clàssic-. "Benvinguts siguin, però quan jugues contra rivals més forts també és més difícil fer-ne", deia. De la mateixa manera, va comentar que no buscaven la victòria perquè el Madrid no pogués cantar victòria ahir mateix: "Ja són campions, no importa quin dia". I també va valorar les paraules de Karanka respecte al seu adéu del club: "Va dir una obvietat, la Lliga continuarà sense mi. Felicitats".

Guardiola també va demanar disculpes per la celebració del cinquè gol, quan Thiago i Alves van fer un ball davant els seguidors rivals. "Vull demanar disculpes a l'afició del Rayo, no són actituds dels jugadors del Barça, no tornarà a passar", va concloure.

stats