Esports 18/03/2012

Guardiola: "Oblideu-vos-en, la Lliga no la guanyarem"

L'entrenador del Barça torna a comentar que, tot i els triomfs, el conjunt blaugrana no guanyarà la Lliga i es mostra content amb el bon to que torna a exhibir el canari Pedro Rodríguez.

David R. Jover
2 min
Pep Guardiola dóna instruccions durant el partit d'ahir a Sevilla.

BARCELONA.El triomf d'ahir al Sánchez Pizjuán va deixar molt satisfet Pep Guardiola, però al mateix temps el de Santpedor es va encarregar d'abaixar l'eufòria dient que els blaugranes no guanyaran la Lliga per quart any consecutiu.

"Oblideu-vos-en, aquesta Lliga no la guanyarem", va etzibar el tècnic en la roda de premsa posterior al partit. I és que tot i mostrar-se "molt satisfet pel partit i sobretot per la primera mitja hora" i molt content pel bon to exhibit per Pedro, del qual va dir que "ha tornat a agafar bona dinàmica", l'entrenador del Barça no confia gaire en la possible remuntada a la Lliga.

Qüestionat sobre si el Barça es relaxarà en el tram final si veu inabastable el Reial Madrid, Guardiola va recordar: "Els jugadors del Barça, joves o experimentats, juguen per guanyar. A cada partit ens ho juguem tot". "No reservarem ningú contra el Granada i el Mallorca", va afegir. El tècnic va assegurar que dimarts que ve, al Camp Nou (21 h) "jugarà gent que no ha pogut jugar avui".

Respecte a la victòria d'ahir contra el Sevilla, que deixa el Barça a set punts del Reial Madrid -que ha de jugar avui contra el Màlaga al Bernabéu-, Guardiola es va mostrar descontent amb diversos aspectes.

"Em queda el mal gust d'haver errat tantes ocasions. No hem sentenciat el partit tot i les oportunitats que hem tingut. Davant de Palop n'hem tingut cinc de clares dins de l'àrea i ens les ha aturat", va subratllar. "Hem fet un bon partit, sobretot en el primer temps, encara que en el segon temps ens ha costat entrar en el partit i he acabat parlant amb en Tito [Vilanova] perquè necessitàvem més possessions llargues per tornar a controlar el partit", va reconèixer.

Per acabar va dedicar unes paraules a Éric Abidal, del qual va dir que "mai deixen de recordar-lo", i a Basora, mort divendres passat. "Vull felicitar els jugadors, que de manera espontània van demanar un minut de silenci. Tothom m'ha dit que era una persona extraordinària", va finalitzar Guardiola.

stats