Esports 09/01/2012

Guardiola: "No puc estar descontent amb l'equip"

Malgrat empatar el derbi, l'entrenador del Barça assegura que els seus jugadors van completar un bon partit contra l'Espanyol, i que només van passar algunes angúnies al final del primer temps.

Martí Molina
1 min
Guardiola: "No puc estar descontent amb l'equip"

BARCELONA.Malgrat marxar de Cornellà amb un empat, i que el Reial Madrid ja estigui a 5 punts dels blaugranes, Pep Guardiola va voler treure conclusions positives després del derbi. Primer perquè va assegurar que "no podia estar descontent" amb l'equip i després perquè va dir que els seus homes només havien passat angúnies "al tram final de la primera part". Però, va afegir: "En general, la segona part l'hem controlat millor. I al final, quan viatges amb 0-1 contra un equip com l'Espanyol saps que et poden empatar. Després ja no hi hem estat a temps". Sobre el penal no xiulat en temps de descompte, Guardiola va dir que ho "havien de superar" i que "un equip com el Barça no s'ha de queixar d'això".

El de Santpedor va descartar que els blaugranes hagin perdut el tren de la Lliga. "Queden molts punts i estadis molt complicats on hem d'anar. Però en qualsevol cas, ens hem de mirar a nosaltres mateixos, rectificar el que hem fet malament i perdre pocs punts d'ara en endavant".

stats