GUARDIOLA, SATISFET PEL PARTIT
Esports 23/01/2011

Guardiola: "M'agradaria que es donés valor al que fem"

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, es va mostrar satisfet pel partit i va demanar que la gent donés valor al que fa l'equip i que fos conscient que estar en tres competicions alhora no és pas fàcil.

Nuria García
2 min
Pep Guardiola va destacar que és molt dur estar en tres competicions alhora.

Barcelona.Pep Guardiola segueix repartint elogis a tort i a dret cap als seus jugadors. I ahir, tot i que el seu equip no va fer el millor partit de la temporada -tot i guanyar per un clar 3-0 al Racing-, el tècnic va voler destacar la tasca dels seus jugadors. "Hem jugat millor del que la gent es pot imaginar. Estic molt satisfet, portem moltes victòries a la Lliga i m'agradaria que es donés valor al que fem. És un dia molt fred i nosaltres no és que siguem l' alegría de la huerta com a afició", va recordar Guardiola.

L'entrenador va destacar la dificultat que té que l'equip segueixi viu a les tres competicions: "És molt dur i nosaltres ens prenem cada partit seriosament", va assenyalar el tècnic abans de puntualitzar el fet que la gespa del Camp Nou no estigui del tot bé: "Això ens perjudica en algunes coses". A més, Guardiola va destacar la importància d'arribar als últims minuts amb el partit sentenciat: "El fet que puguis arribar als últims 20 o 25 minuts amb el partit controlat permet que els jugadors no acabin tan cansats".

L'entrenador blaugrana creu que, tot i que l'equip segueix amb pas ferm a la Lliga i que triomf rere triomf referma el liderat, la competició no està sentenciada. "Dissabte tenim una sortida complicada [Hèrcules]. Queda una barbaritat: hem d'anar a València, a Sevilla, al Bernabéu... Amb un rival com el Madrid, la Lliga es decidirà en les últimes jornades", va dir, a més d'avançar que, tot i que per ara estan a 7 punts del segon (avui el Barça tornarà a estar a 4), "el Madrid és un gran equip i segur que guanyarà".

Per últim, Guardiola es va referir a Bojan, a qui ahir va tornar a donar una oportunitat. El tècnic va valorar la tasca del davanter de Linyola, que va substituir Pedro al minut 80: "Ens ha donat molt i ens seguirà donant molt. Aquest estadi és dur, però Bojan s'ha de rebel·lar i ser fort; sé que ho és. La gent li ha de donar suport", va comentar Guardiola, i va afegir: "És un jugador del primer equip. Té 20 anys, està en fase d'aprenentatge i de creixement. No vull que el jutgem per si fa o no fa gols".

stats