LES REACCIONS
Esports 27/02/2012

Guardiola: "Aquesta Lliga no la guanyarem"

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola pensatiu durant el partit d'ahir al Vicente Calderón contra l'Atlètic.

BARCELONAMalgrat guanyar al camp de l'Atlètic de Madrid, Pep Guardiola va reconèixer que les opcions per guanyar el torneig de la regularitat eren minses. "Tinc la sensació que aquesta Lliga no la guanyarem -va comentar- però hem d'intentar competir-la com avui. No crec que puguem arribar a atrapar-los, però espero que en aquests partits, no deixem mai de ser nosaltres ni de jugar com sabem".

L'entrenador va assegurar que l'equip competiria "fins al final" i va elogiar el treball dels seus homes contra l'Atlètic de Madrid. "Hem superat una molt bona prova. Era un partit terriblement dur, amb un rival que jugava amb molta duresa i amb un terreny de joc que estava com estava. Però al final hem pogut treure una victòria important".

Novament, Guardiola va tenir paraules d'elogi per a Valdés, que va tenir actuacions providencials, i per a Messi. "El líder veritable és el que quan les coses es compliquen fa un pas endavant. I això ho ha fet sempre Messi durant aquests 4 anys".

Sobre el partit, el tècnic va explicar que van passar dificultats després de l'empat dels matalassers, que els va "donar ànims", però va celebrar que l'equip "se sobreposés" i acabés guanyant.

stats